VINDERNE AF KUN.KORTFILM FESTIVALEN (17 - 21 Januar 2007)
Hovedpræmien
 med 10.000 kr. gik til:
“Eclipse”af Martín Subirá (Argentina)
Juryen sagde blandt andet: "Filmen formår at fortælle en stor dramatisk historie på en simpel, bevægende og effektiv måde. Slutningen, billederne, valget af skuespillernes fysiske optræden og især soundtracket er stærke og nærværende og hovedrolleindehaveren spiller fantastisk."

   
Andenpræmie, med to flybilletter til Danmark med Sterling og én overnatning på et hotel i København, gik til:“Le temps des cerises” af Jean-Julien Chervier (Frankrig)
"Filmen er meget sensuel, poetisk og varm. Valget af skuespillernes alder, slutningen og plotet er originalt, simpelt, bevægende og humoristisk. De to skuespillere gør et modigt og flot stykke arbejde."


Tredjepræmie, med to flybilletter til Danmark med Sterling og én overnatning på et hotel i København, gik til:“Tricko”af Hossein Martin Fazeli (Slovakiet).
"Filmen har en fantastisk sans for humor, viden om menneskelig adfærd og en slutning, der overrasker på en charmerende måde. Den er meget velspillet og godt skruet sammen."

”Special mention”-pris, som bestod af én flybillet til Danmark og én overnatning på hotel i København, gik til: “Il corridoio”af Vittorio Badini Confalonieri (Italien).
"En visuelt stærk film med et meget imaginativ univers. Filmen veksler elegant mellem virkelighed og fantasi. Det indre liv bliver repræsenteret på en meget original og sand måde."

”Special mention”-pris, gik til:  “Aldrig som första gången! ”af Jonas Odell (Sverige).
"Filmen følger smukt op på arthouse-traditionen ved at kombinere animation og dokumentarisk materiale. Animationerne er originale, sjove og poetiske og voiceoverne er intime og fulde af liv."

      

PRÆMIEOVERRÆKELSE AF JURY SAMT VISNIG AF VINDERFILMENE.
Blev afhold, søndag d.21 kl. 20.00
CaféTeatret
Skindergade 3
1159 København K

Tak til:  Filmkopi, Sterling.dk, CaféTeatret, Medie- og erhvervsakademiet og Kobenhavns Kommune Kulturfond.   

For opdateret info om de næste arrangementer, tilmeld dig: info@filmplatform.dk