om os

HVAD ER FILMPLATFORM?
FilmPlatform er Københavns nye rum for kortfilm fra Danmark og udlandet. Et sted hvor film og andre kunstarter mødes I tværkulturelle projekter.
FilmPlatform er et aktivt netværk hvor filmmagere kan komme i kontakt med hinanden og lave film sammen.

PROJEKTER
Vi startede i april 2006 I LiteraturHaus med FILM OG LITTERATUR: med at vise Kortfilm fra hele verden og oplæsning af nogle af de bedste danske forfattere.
MULTIMEDIEPOESI -film mødes digte og musik, en performance med live musik, digt og kortfilm. Projektet blev præsenteret under Københavns Internationale Poesifestival –maj 2006  og til Skandinavisk forening i Rom –oktober 2006.  DVD af MultimediePoesi udgivet med stottet af Kunstrådet i 2007.
KUN.KORTFILM International Short Film Festival, den første festival der flyttede film ud fra biografen og ind på hyggelige caféer i hjertet af København, i alt 79 kortfilm fra 6 forskellige verdensdele, med fiktion, animation, dokumentar og eksperimentalfilm.
VIS.DIN.FILM arrangementer på CaféTeatret, hvor filmmagere kan vise deres film, holde en dialog med publikum.

Patricia Davelouis, Formand for FilmPlatform.
Filminstruktør, hun har instrueret kortfilm og dokumentarfilm, blandt andet Ayahuasca, rejsen til det ukendte, en dokumentarfilm om danske digtere og shamanisme i Perus jungle, med støtte fra DR2, 2005.
Paraíso, rejsedagbog,  en livsbekræftende rejsedokumentar fra Peru, med støtte fra Det Danske Filminstitut, 2006.
Multimediepoesi, en montage med digte, film og musik, præsenteret under Københavns Internationale Poesifestival og til Nordisk Litteraturfestival i Rom, 2006.
Hun er initiativtager og festivalleder af Kun.Kortfilm International Short Film Festival.  Hun er initiativtager og director af The Copenhagen Screenwriting School
patricia@filmplatform.dk
Tf. 50 40 55 65

Ada Ortega CamaraBilledkunstner, Cand.mag. i Kunst, UPV-BBAA, Spanien, [1996] Filmforsker i forbindelse med ph.d. om Lars Von Trier, Valencia, Spanien [1996].
Projekt leder og koordinator af Vis.Din.Film. Koncept udvikling af "Multimediepoesi" en montage af digt og kortfilm, præsenteret under "Københavns Internationale Poesi Festival" i LiteraturHaus, den 19 maj 2006, og til Nordisk Litteraturfestival i Rom, d.29. september 2006. Medarrangør af 60seconds, kortfilmfestival i København Metro-2006 og projektleder af festivalen 60seconds 2009. Kulturredaktør på internetbladet cultur.com, med artikler om digitalkunst. Hun var koordinator af seminaret ´Digitale Teknologier i Billedkunsten´2003, arrangeret af Det Kongelige Danske Kunstakademi . Hun har erfaring med udstillings arrangement fra blandt andet sine job i Overgaden og Fotografisk Center.
FilmPlatforms næstformand. ada@filmplatform.dk

Antonieta Medeiros   cand. phil. i visuel kommunikation, Universitetet i Buenos Aires UBA. Arbejder free-lance med visuel kommunikation og illustration. Underviste på Det Katolske Universitet i La Paz, Bolivia, i billedteori og visuel kommunikation. Var koordinator for grafisk designhold og illustratorhold for de førende spanske forlag Santillana og SM og for Bolivias Undervisningsministerium. Har tilrettelagt og illustreret flere børnebøger. Ansvarlig for karaktertegning og scenografi på Zentropas pilotprojekt Edderhop (i samarbejde med Bodil-prisvinderen, filminstruktøren Carsten Rudolf). Grafisk design for filmselskabet VF Film, Videomathon. Grafisk designer for FilmPlatform, "Vis.Din.Film" og “Multimediepoesi”. anto@filmplatform.