FilmPlatform præsenterer: "MADE IN DK, Nye Danske Kortfilm".

      
Årets program i 2010 starter med 3 nye kortfilm udvalgt af filminstruktør Patricia Davelouis. 
Vi præsenterer: 
"Beast" af Lars P. Arendt, "Sun Shine" af Alice de Champfleury og "Romeo & Julius" af Sabine Hviid.
Filminstruktører Alice de Champfleury, Sabine Hviid og Lars P. Arendts producer, Troels Faber, vil være til stede og snakke med publikum om deres film.
Alle film er med engelske undertekster.

Søndag den 16 Maj
kl. 15.00 i CaféTeatret.
Skindergade 3 - 1159 København K
entré: 50 kr. (medlemer gratis.)


    PROGRAM:

BEAST, 15 min. 2009
Lars P. Arendt

SUN SHINE, 29 min. 2009
Alice de Champfleury
                           

 
SYNOPSIS

De lyver om det. At far slår mor. Men ti-årige Benjamin er træt af løgnene. Han tager farens kæreste eje, den søde lille hundehvalp Kenzo som gidsel og presser far til at undskylde over for mor. Desværre for dem begge er far ikke den, der undskylder.

BEAST blev udvalgt til Leoparder Fremtidens konkurrence på den 62. Locarno Intl. Film Festival og også for den nordiske Panorama 2009 konkurrencen, som finder sted på Island i september.SYNOPSIS                                                     
                                                                           
Det er sommer, Nadja, 13 år fordriver tiden, spiser is og ligger på stranden, hvor hun fascineres af en perfekt familie, som hun følger efter og begynder at udspionere. Hun møder den jævnaldrende Eskild, som selv strejfer ensomt rundt på sin cykel og bliver tiltrukket af hende. Nadja, lukker Eskild ind i sin voyeurisme, som gradvist eskalerer, da hun fortæller ham, at manden i familien er hendes far.

SUN SHINE var nominieret  i år til Børne- og Ungdoms- konkurrencen i Berlinalen, i Berlin.
Berlinalen sætter sammen med Cannes i Frankrig og Sundance i USA dagsordenen i filmverdenen.
                                                                                                          
ROMEO & JULIUS, 25 min. 2009
Sabine Hviid

 
  
SYNOPSIS

ROMEO & JULIUS handler om at turde kærligheden. Som i ROMEO & JULIE er kærligheden nøglen til livet. Tør vi ikke den, tør vi ikke livet. Men hvorfor ikke turde kærligheden? Filmen handler om den følelse, der forvirrer, spænder ben, giver åndenød, men også gør os frygtelig levende. Den handler om at kunne nå at mærke en flig af evigheds strømmen - før komfort liv eller egne hæmninger tager over.

Virkeligheden blander sig i opsætningen af Shakespeares teaterstykke, da de to hovedpersoner øver scenerne. Hvad der er ment som et abstraktionsniveau i filmen – teaterstykket om den umulige kærlighed, bliver pludselig meget virkelig, da det bliver en ventil til nogle følelser, der begynder at vokse mellem de to. Og scenerne derfor bliver så meget mere sårbare og vanskelige at spille.Arrangementet støttes af
Det Danske Filminstitut.
For opdateret info om de næste arrangementer, tilmeld dig info@filmplatform.dk